EKENÄS DIALOG – NATURE MEETS HUMAN

EKENÄS DIALOG – NATURE MEETS HUMAN

Koe ainutlaatuinen suomalais-saksalainen kulttuurifestivaali meren äärellä, jossa kutsutut asiantuntijat, kirjailijat, arkkitehdit ja yhteiskunnalliset vaikuttajat kohtaavat. EKENÄS DIALOG haluaa inspiroida ja tarjota uusia näkökulmia. Festivaali on suunnattu kaikille, jotka arvostavat kirjallisuutta ja kansainvälistä kulttuurivaihtoa.

Festivaalin teemana on NATURE MEETS HUMAN. Luonto on alkuvoima, kun taas ihminen on jatkuvasti kehittyvä voima. Kuinka voimme täydentää toisiamme ja yhdessä luoda paremman tulevaisuuden? Nämä kysymykset ohjaavat meitä koko festivaalin ajan, ja haluamme edistää avointa vuoropuhelua henkilökohtaisessa ilmapiirissä.

Festivaali on saanut inspiraationsa Tammisaaren keskustassa sijaitsevasta kirjailija- ja taiteilijaresidenssistä SATAMA HOUSE. Residenssiä johtavat Annette Brüggemann (kirjallisuusagentti) ja Damian Franzen (lääkäri), ja he ovat toivottaneet vieraita tervetulleiksi ympäri maailmaa vuodesta 2019 lähtien.

Tämä on toinen kerta, kun Villa Skeppet tekee yhteistyötä Annette Brüggemannin ja Satama Housen kanssa. Tavoitteenamme on vahvistaa Villa Skeppetin profiilia kirjailijakotina sekä Suomessa että kansainvälisesti. Villa Skeppet on myös saanut Good Travel Seal- ja Sustainable Travel Finland -sertifikaatit. Tämän festivaalin kautta meillä on hieno mahdollisuus tuoda esiin tärkeitä kestävyysnäkökulmia.

Ohjelma:

• Torstai 25.7. klo 11-12.30. Maria Turtschaninoff keskustelee saksalaisen kääntäjänsä Ulla Ackermannin kanssa teoksestaan Suomaa Villa Skeppetin puutarhassa saksaksi ja ruotsiksi.

• Torstai 25.7. klo 18-19.30 Sabine Fischer ja Minna Ålander keskustelevat englanniksi aiheesta: The future of our liberal democracies. German and Finnish answers. (Snåresalen)

• Perjantai 26.7. klo 11-12.30 Kirjailijat Selja Ahava ja Stefan Moster kertovat viimeisimmistä kirjoistaan, joissa suomalaisella luonnolla on tärkeä rooli (Villa Skeppetin puutarha).

• Lauantai 27.7. Jenni Reuter ja Wolfram Eilenberger keskustelevat englanniksi aiheesta: Architecture, Nature and Society (Villa Skeppetin puutarha).

• Lauantai 27.7. klo 18-19.30 Julia Shaw ja Matti Aikio keskustelevat englanniksi aiheesta: The future of our nature. Keskustelun jälkeen esiintyy kansainvälisesti tunnettu suomalainen naiskuoro PHILOMELA. (Chappe)

OHJELMA: https://www.satamahouse.com/ekenaesdialog2024

LIPUT: https://www.netticket.fi/ekenas-dialog-nature-meets-human

Ostoskorisi