Kulttuurilenkki Pimeänä viikonloppuna

Kulttuurilenkki Pimeänä viikonloppuna

Perjantaina 29.10 klo 17-20

Galleria Elverket, Raaseporin Museo ja Villa Skeppet järjestävät Tammisaaressa vuosittaisen Kulttuurilenkki tapahtumansa perjantaina 29.10.2021 klo 17-20. Päivän teemana on rakkaus ja tapahtuma osuu samalle viikonlopulle kuin Raaseporissa ja Hangossa toista vuotta järjestettävä Pimeä viikonloppu. Ohjelmat sopivat kaikenikäisille. Ilmainen sisäänpääsy, tervetuloa!

Näyttelyt klo 11–20

Galleria Elverket, Naisten rakkaus
Raaseporin Museo, Kaikkien aikojen Raasepori, Helene Schjerfbeck – Elämä ja taide ja Back to School

Villa Skeppet: rakkaudesta kukkiin

Illan aikana voit vierailla Villa Skeppetissä ja ihailla kauniita kukka-asetelmia, joista Happy Flower on vastannut. Kukat ovat yleensäkin tärkeä osa Villa Skeppetin sisustusta sekä Christine Schildtille rakkaita.Vierailijoiden määrää tullaan rajoittamaan, joten varauduthan, että joudut mahdollisesti odottamaan vierailuvuoroasi.

Opastus näyttelyyn Naisten rakkaus klo 18, Galleria Elverketissä.

Opastus pidetään sekä ruotsiksi että suomeksi. Naisten rakkaus näyttely on viiden taiteilijan tuotantoon perustuva matka naisten väliseen rakkauteen ja sen erilaisiin muotoihin. Näyttelyn taiteilijat ovat Edith Hammar, Ester Helenius, Emma Helle, Marie Høeg ja Tove Jansson.

Opastettu kävely vanhassa kaupungissa: Tunnettuja rakkaustarinoita. Lähtö Raaseporin museosta klo 17.

Tule mukaan kävelylle Tammisaaren vanhaan kaupunkiin. Opas Viveca Blomberg valottaa kaupungin 475 vuotisen historiaa ja kertoo paikallisista tunnetuista rakkaustarinoista. Uusimpia juoruja emme voi luvata, mutta kaupungilla on takanaan kiinnostavia lemmen draamoja. Opastuskieli on pääosin ruotsi, mutta osa käännetään myös suomeksi.
Jos sää tekee kepposen tarjoamme kaksi opastusta Helene Schjerfbeckin näyttelyssä teemalla rakkaus.

Ostoskorisi