Villa Skeppet on saanut Sustainable Travel Finland–merkin

Villa Skeppet on saanut Sustainable Travel Finland–merkin

Christine ja Göran Schildtin säätiö, joka ylläpitää Villa Skeppet­-vierailukohteen toimintaa Tammisaaressa, on saanut Sustainable Travel Finland-merkin. 

Säätiö on syksyn 2022 ja kevään 2023 osallistunut Novagon Carbon Neutral Experience- kehitysprojektiin ja on tähän liittyen työskennellyt Sustainable Travel Finland-merkin saamiseksi. Tämä tarkoittaa, että säätiö on laatinut kehittämissuunnitelman kestävän kehityksen puolesta, vastaanottanut tarkoituksen mukaisen sertifikaatin (Good Travel Seal) ja tämän jälkeen saavuttanut jäljellä olevat kriteerit, joita Sustainable Travel Finland on asettanut. 

Säätiön arvopohja perustuu kestävän kehityksen periaatteisiin, jossa kulttuuriperintökohteen säilyttäminen kestävän kehityksen mukaisesti on etusijalla. Säätiö pyrkii parantamaan toimenpiteitään jatkuvasti. Ohjelmaa toteuttamalla Christine ja Göran Schildtin säätiöllä on ollut konkreettinen mahdollisuus kehittää toimintaansa kestävän kehityksen suuntaisesti ja luoda työkalu seurantaa varten.  

Villa Skeppet edustaa Alvar Aallon arkkitehtuuria sekä kirjailija Göran Schildtin ja hänen vaimonsa Christinen elämää Tammisaaressa. Taloa voidaan pitää kokonaistaideteoksena, joka samalla edustaa Göran Schildtin ja Alvar Aallon välistä ystävyyttä. 

Ostoskorisi