Arkkitehtuurin ja muotoilun päivät 2023

Arkkitehtuurin ja muotoilun päivät 2023

Helmikuun 3. liputetaan Alvar ja Aino Aallon ja suomalaisen arkkitehtuurin ja muotoilun puolesta. Liputuspäivän ympärillä vietettävät tapahtumapäivät juhlistavat arkkitehtuurin ja muotoilun merkitystä arjessamme ja juhlassamme. Vuoden 2023 teemana on Elämisen laatu. Arkkitehtuurin ja muotoilun päivien tuotantoa koordinoi Arkkitehtuurin tiedotuskeskus Archinfo.

Vuoden 2023 Arkkitehtuurin ja muotoilun päiviä vietetään 1.–5. helmikuuta. Kymmenien eri toimijoiden järjestämässä ohjelmassa nähdään keskusteluja, työpajoja, näyttelyitä, opastuksia, avoimia ovia, luentoja ja julkistuksia. Tapahtumia järjestetään viidellätoista eri paikkakunnalla sekä verkossa. Katso koko ohjelma tästä: https://www.archinfo.fi/artikkelit/arkmuoto-2023–ohjelmistossa-on-yli-50-tapahtumaa-ympäri-maan

Villa Skeppetissä järjestetään lapsille suunnattu työpaja, Lasten arkkitehtitoimisto, lauantaina 4.2. klo 11–14. Lasten arkkitehtitoimistossa saat piirtää ja suunnitella oman versiosi Villa Skeppetistä tai unelmiesi talon!

Drop-in työpaja kaikenikäisille lapsille. Vapaa pääsy.

Ostoskorisi