Vieraile

Villa Skeppetiin pääsee tutustumaan vain opastetun kierroksen yhteydessä.
Koska kierrokselle mahtuu enimmillään 10 henkilöä, suosittelemme etukäteisvarauksen tekemistä verkkokaupassamme. Ryhmiä pyydämme varaamaan erikseen ajan yleisökierrosten ulkopuolelta osoitteesta info@villaskeppet.fi vähintään kaksi viikkoa aiemmin.

Yleisöopastukset pidetään yleensä englanniksi.
Opastus kestää 30-40 minuuttia.

Normaalihinta 22 €/hlö
Opiskelijat, eläkeläiset ja työttömät 14 €/hlö
Huom. Alennukseen oikeuttava kortti on oltava mukana

Ryhmäopastuksesta veloitetaan 100 € + lipun hinta.

Yleisökierros ei valitettavasti sovellu liikuntarajoitteisille. Voimme kuitenkin järjestää esteettömiä kierroksia yleisökierrosten ulkopuolella, ota siis yhteyttä.

Villa Skeppet vierailu

Varaa opastettu kierros varauskalenterista.

Villa Skeppet

Villa Skeppet

Villa Skeppet sijaitsee Tammisaaren Etelälahden äärellä, aivan keskustan ja luonnonkauniin Hagen-Ramsholmenin puistometsäalueen tuntumassa. Rakennuksen näkyvä tuntomerkki, kulmaikkuna, suuntautuu merelle, kun taas sisäpihan puoli ympäröi puutarhaa ja kätkee sen…

Lue lisää
Ajankohtaista

Ajankohtaista

Christine ja Göran Schildtin säätiön päätarkoitus on vahvistaa Suomen ja Välimerenalueen kulttuurikontakteja, sekä vaalia Alvar Aallon perintöä. Nämä kaksi teemaa olivat keskeisiä Göran Schildtille.

Lue lisää
Verkkokauppa

Verkkokauppa

Göran Schildtin tuotanto sisältää kulttuurihistoriaa, taidehistoriaa, esseitä, journalismia, matkakertomuksia, elämäkertoja ja kaunokirjallisuutta. Hänen teoksensa liittyvät moniin eri aloihin, joista tunnetuimmat ovat Välimeri ja purjehdus.

Lue lisää
Avaa Google maps
Ostoskorisi