Besök oss

Villa Skeppet välkomnar besökare endast genom att boka en guidad tur. För att boka en guidad tur rekommenderar vi en förhandsbokning i vår webbshop. På en tur ryms endast 10 pers. Grupper ber vi boka tid per e-post: info@villaskeppet.fi åtminstone två veckor på förhand. En startavgift om 100 euro tillkommer vid gruppbokningar.
En guidning räcker cirka 30-40 minuter och sker vanligtvis på engelska om inget annat är överenskommet.

Normalpris 22 €/pers.
Studerande/pensionärer och arbetslösa 14 €/pers.
OBS! Uppvisa ett giltigt intyg för rabatten.

Den guidade turen lämpar sig inte för rörelsehindrade, vänligen ta kontakt så försöker vi ordna ett besök utanför ordinarie tiderna.

Besök Villa Skeppet

Se i vår kalender för att boka lediga tider.

Om Villa Skeppet

Om Villa Skeppet

Villa Skeppet är beläget vid Södra viken i Ekenäs, endast ett stenkast från både centrum och det natursköna parkskogsområdet Hagen-Ramsholmen. Husets kännspaka hörnfönster sträcker sig mot havet medan…

Läs mer
Aktuellt

Aktuellt

Vi förmedlar information om Medelhavsländernas kulturer och om Alvar Aalto, två teman som varit viktiga för Göran Schildt.

Läs mer
Webbutik

Webbutik

Göran Schildts författarskap omfattar kulturhistoria, konstvetenskap, essäistik, journalistik, reseberättelser, biografier och skönlitteratur. Hans verk associerar till en mängd olika områden, de mest kända är Medelhavet och segling.

Läs mer
Öppna i Google maps

Din varukorg